expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

25. јул 2013.

LUKSUZNI NOVITETI PORTO MONTENEGRA


Porto Montenegro
Kada je 2006. godine na javnoj aukciji kanadski biznismen Piter Mank kupio nekadašnju bazu mornarice korišćenu za vreme Jugoslovenskih građanskih ratova, niko nije ni pretpostavljao u kakvu oazu luksuza i stecište svetskog i domaćeg jet set-a će se pretvoriti Porto Montenegro. Dosta se pisalo o novoj, najsavremenijoj i najopremljenijoj luci u Bokokotorskom zalivu, u mirnom gradiću Tivat i svakako da ova marina za megajahte zaslužuje redove u svim izdanjima koja propagiraju luksuz i mondenski nautički turizam. Kako je Crna Gora tržište sa najvećim potencijalom za rast i razvoj turizma u narednih 20 godina, tako se i tendencije za stalnim napretkom i novitetima razvijaju, pogotovo u delovima kao što je Porto Montenegro.
U neposrednoj blizini aerodroma Tivat, u urbanom naselju istoimene opstine, nalazi se ova velelepna marina koja je ugostila mnoge jahte i druga plovila čije vrednosti dostižu i po nekoliko stotina miliona eura. Sa novitetima, dolazi i udvostručenje vezova za “morske lepotice” pa će veoma uskoro kapacitet luke biti oko 370 vezova za jahte i megajahte.

Puro Beach Porto Montenegro
Jedan od spektakularnih noviteta u Porto Montenegru je Puro Beach, plaža na omanjem poluostrvu u samom centru marine koja uz zvuke najbolje muzike svetskih DJ-eva i neopisivim pogledom na zaliv pruža i onima sa najistančanijim ukusom ugođaj kakav možete promaći na Azurnoj obali ili drugim mondenskim letovalištima. Udobno se smestite u komforne ležaljke a za vas će najbolji kuvari regiona spremiti laganu salatu sa morskim plodovima i ledeno osveženje. Ceo dizajn ukazuje samo na čisto uživanje i relaksaciju od ranih prepodnevnih časova do kasno u noć kada se noćni lounge puni pozitivnim vibracijama i vrhunskom muzikom. Spremite se da pokorite podijum za ples! J Usluga Puro Beach-a je na vrhunskom nivou pa tako možete rezervisati i privatni deo za dvanaest osoba gde možete nešto pojesti i popiti ili organizovati privatno slavlje za vas i vaše najbliže prijatelje.
Noćni provod na Puro Beach-u
Pravi hedonsiti mogu uživati i masaže svih vrsta na samoj plaži a mogu iznajmiti i preudobne krevete sa mnogo pufnastih jastuka za celodnevno leškarenje i odmaranje. Kako je položaj Puro Beach-a više nego povoljan, nije teško prići joj sa svih strana, čak se nudi i pogodnost bacanja sidra spram same plaže.

Podmornica P-821 "Heroj"


S početkom jula, Porto Montenegro je u svoju zbirku atrakcija uvrstio podmornicu “Heroj” koja je otrovrena za posetu za sve one koji žele da iz prvog lica vide kako je izgledalo jedno ovakvo plovilo za vreme svetske vojne sile SFR Jugoslavije. Podmornica P-821 „Heroj“ je potpuno renovirana i spremna za sve znatiželjne posetioce a pored nje zbirku upotpunjuje i manja podmornica P-912 “Una” koja služi kao eksponat i nije moguće u nju ulaziti.

Hotel "Regent Porto Montenegro"
Najznačajniji novitet je svakako hotel “Regent Porto Montenegro” koji je pre nekoliko meseci dobio poslednju ciglu grube gradnje i prešao na fine radove. Ovaj hotel čuvenog azijskog lanca “Regent Hotels & Resorts” vredan je 55 miliona eura i zauzima preko 20 hiljada kvadrata. Sadržaće 34 luksuzna apartmana i još 49 apartmana koji su ponuđeni na prodaju kupcima, a koji će takođe raditi u sastavu ovog hotela sa pet zvezdica. Hotel “Regent Porto Montenegro", pored smeštajnih jedinica, sadržaće i kafe, restoran, cigar lounge i library bar, kao i dva hotelska bazena, jedan u unutrašnjosti a drugi otvoreni. Otvaranje ovog hotela, koji ponosno zauzima centralno mesto luke Porto Montenegro, predviđa se na leto 2014.godine i zasigurno će se visoko pozicionairati na mapi life style turističkih destinacija sveta.

Posetite Crnu Goru sa Top Travel Centrom i uverite se da je baš Porto Montenegro sa svim svojim atrakcijama novi centar elitnog turizma u Evropi. http://www.toptravelcentar.rs/letovanje/crna-gora.html

Do sledeće Top Destinacije, veliki pozdrav!



Нема коментара:

Постави коментар