expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

3. мај 2013.

Carstvo luksuza i hedonizma - KRSTARENJA


Moraska "gorostas"


Turizam se svuda u svetu razvija brzinom svelosti i svakodnevno mozete cuti za neku novu vrstu smisljenu za odredjeni segment trzista. Potraznja je velika i raznovrsna i treba ispratiti sve potrebe danasnjih veoma zahtevnih turista. Jedan nacin putovanja koji svake godine izaziva sve vecu paznju i osvaja sve veci broj ljubitelja su svakako krstarenja. Statisticki podatak je da u toku 2010. godine, oko 19 miliona putnika su putnici sa kruzera i godisnja tendencija rasta je za oko 13%. Postoje velike svetske cruise kompanije koje su se specijalizovale u ovoj oblasti i koje su se posvetile ispunjavanju zelja upravo zaljubljenicima u te luksuzne “grdosije” koje plove svetskim morima i okeanima. Neke od najpoznatijih su:

1.     Grupa Carnival u cijem sklopu je vise manjih cruising kompanija kao sto su Costa Cruises,   Princess Cruises, Holland America Line, Ocean Village i druge;
2.     Grupa Royal Carebbean u cijem sklopu su Royal Caribbean International, Celebrity X Cruises, Pullmantur
3.     MSC Cruises
4.     Norwegian Cruise Line
5.     Oceania Cruises
6.     SilverSea...
Postoje mnoga tematska krstarenja - Disney Cruise

Kazu da je, posle aviona, brod najsigurnije prevozno sredstvo sto svakako bar za nijansu treba da odobrovolji i one sa velikim strahom od plovidbe.
Kruzer na svom putovanju


Brodovi za krstarenja su prave replike gradova na vodi zato sto onog momenta kada nogom krocite na palubu, sve sto vam treba (i ne treba) mozete pronaci i biti sigurni da na vasem odmoru  nece apsolutno nista nedostajati. Svi brodovi su pravljeni tako da je usluga stoprocentno ekvivalentna nekim od najboljih hotela sa 5 zvezdica sirom sveta. Sobe i apartmani su udobni, svedeni, a opet nose veliku dozu luksuza. Gosti broda mogu uzivati u velikom broju restorana internacionalne kuhinje, butika, kazina, spa centara i kozmetickih salona, bazena, decijih zanimacija kao i kulturno umetnickih priredbi, bioskopa, pozorista i mnogo drugih aktivnosti. Svakako, mogucnosti su razne i postoji apsolutno za svakoga po nesto, tako da I najistancaniji  i najzahtevniji ukusi nisu uskraceni uzivanja.

Predstavicemo vam jedan od najvecih kruzera na svetu a svakako najveci u floti kompanije MSC Cruises – MSC Fantasia.
MSC Fantasia
Ovaj brod je najveci brod ikada sagradjen za jednu evropsku cruise kompaniju. Krajnje luksuzno (stepenice od Swarovski kristala) i nadasve ukusno opremnjena najsavremenijom tehnologijom i dizajnom, MSC Fantasia takodje predstavlja plovilo u koje se dosta ulozilo kako bi odgovarala svim pravilima i zakonima zastite zivotne sredine pritom se veoma vodilo racuna da to nikako ne utice na udobnost i ugodjaj svim putnicima broda.
Soba na kruzeru Fantasia

MSC Fantasia u brojkama:
  • Sagradjena 2008.godine;
  • Ima 133,500 tona;
  • Maksimalan broj putnika je 3 959;
  • Broj posade je 1 325;
  • Poseduje 13 paluba za putnike;
  • Brodske kabine su velicine izmedju 15m2 i 65m2;
  • Broj liftova na raspolaganju je 14.

Tropical zatvoreni bazen

Sa 27,000 m2 javnog prostora uključujući luksuzni MSC Aurea SPA, pet restorana, četiri bazena, dvanaest hidromasažnih kada, barove, prodavnice, prostore za decu, simulator Formule 1, kao i interaktivni 4-D bioskop, možete se u potpunosti prepustiti čarima krstarenja.

Neke od specijalnih usluga na brodu su:

  • Spoljasnji I unutrasnji bazen kao I bazen za decu;
  • Salon lepote;
  • Sauna;
  • SPA & Wellness;
  • Kazino;
  • Nocni klub;
  • Zdravstveni centar;
  • Biblioteka;
  • Poslovni centar…

Restoran na brodu Fantasia

Ukoliko mislite da je krstarenje vasa sledeca avantura, vrata nase agencije su vam otvorena! Cekamo vas da zajedno nadjemo najbolje krstarenje za vas a do tada na nasem sajtu www.toptravelcentar.rs mozete da pogledate nasu ponudu ili na linku http://www.toptravelcentar.rs/krstarenja.html.

Do sledece Top Destinacije, veliki pozdrav!



Нема коментара:

Постави коментар