expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

31. мај 2013.

Wellness & Spa - Balans duha i tela

Wellness & Spa experience


Stvoreno za uzivanje! :)
Svakodnevnica ume da bude veoma zamorna. Brzina savremenog doba sve manje ostavlja prostora za odmor, rekreaciju, antistres terapiju na nekom lepom i mirnom mestu. Sve to utice psiho-fizicki na nas, cini nesrecnim, nezadovoljnim i razdrazljivim a zapravo nismo ni svesni da je “slatki beg” i te kako moguc u skladu sa vasim vremenom i budzetom. Predstavljamo Wellness & Spa ugodjaj.

Nekada su banje predstavljale mesta gde se ide na oporavak, terapije, lekovito blato i termalne vode a danas je marketing kao jedna veoma mocna masinerija uspela da dovede ovu vrstu uzitka na jedan daleko visi nivo. Funkcija je prakticno ista, sa posebnim akcentom na opustanju i relaksaciji ali su propratne usluge ono sto cini ovaj ugodjaj perfektnim nacinom da svakodnevni stres ublazite bar na kratko ili uostalom razmazite sebe, sto nikako nije greh. :)

Podredjeno relaksaciji!
Wellness predstavlja savrsen balans izmedju duha i tela kao najbitniji faktor razvitka zdravijeg i kvalitetnijeg zivota. Jednostavnije receno, wellness pomaze da budemo zdravi, srecni i zadovoljni. Spa podrazumeva ne-medicinske “vodene” tretmane poznate i kao balneoterapija koji pomazu opustanju duha i tela. SPA je skracenica latinskog naziva “Sanus Per Aquam” sto znaci “zdravlje iz vode”. Kako se popularnost ovog vida relaksacije povecava sa godinama tako se i usluge koje se pruzaju u SPA centrima prosiruju tako da danas imamo pored termalnih i mineralnih voda, razne masaze, negu i tretmane tela, fitness i sve sto vodi do zdravijeg stila zivota.

Opustajuce boje, udobnost...zen! :)
Wellness & Spa centri su prave male oaze mira, sprecijalno opremljene najnovijom tehnologijom, aparaturom i proizvodima sve zarad apsolutnog zadovoljstva svojih klijenata. Ovi centri imaju samo jedan cilj – da klijent odatle izadje relaksiran i preporodjen. Utoliko je i sam smestaj vrhunskog kvaliteta, obojen “zen” nijansama, ispunjen zdravom hranom, udobnim namestajem da bi klijent postigao neku vrstu nirvane i vratio se svakodnevnici sa osmehom na licu! :)



Terme Tuhelj
Ovaj vid turizma je sve popularniji u svetu pa tako i kod nas. U regionu postoje fantasticni Wellness & Spa centri koji mogu da udovolje i najzahtevnijim klijentima. Ovi centri u svom sklopu imaju hotele visoke kategorije, 4 i 5 zvezdica i svakako opravdavaju ovu kategorizaciju. Sa ovom podvrstom zdravstvenog turizma svakako prednjace nase komsije iz Hrvatske i Slovenije, takoreci vec su stekli dobru praksu i zadovoljne posetioce. I Srbija je na veoma dobrom putu da dostigne taj nivo jer svakako ima sve uslove za razvoj wellness turizma.
Terme Catez

U ponudi Top Travel Centra je veliki broj Spa centara iz regiona sto mozete pogledati na nasoj web prezentaciji www.toptravelcentar.rs. Terme Catez, Lasko, Dobrna, Tuhelj, Bledsko jezero, samo su neke od vrhunskih centara koji su na samo par sati voznje od vas a kreirani samo za vas apsolutni uzitak. U sklopu ponude ima dosta promotivnih akcija u vidu poklon nocenja, besplatnog boravka dece ili popusta na pakete za vise nocenja. Svaki specijalan na svoj nacin i odgovarajuci za razlicite tipove turista a svakako vise nego preporucljiv za vikend ili produzeni vikend za sklanjanje od gradske vreve. Na vama je samo da resite da se opustite i uzivate, uspostavite balans duha i tela i krenete u nove pobede rastereceni i odmorni.

Do sledece Top Destinacije, veliki pozdrav!


1 коментар:

  1. Pozdrav! Vidim da u članku spominjete wellness, te se mogu nadovezati na članak i spomenuti slanu sobu. Ja sam slanu sobu posjetila na preporuku zbog svojih zdravstvenih problema te svakako preporučujem odlazak. Ako se netko želi dodatno informirati možete to napraviti ovdje zdravlje

    ОдговориИзбриши